De Facilitair Managers (DFM) is constant in beweging. Naast de gebruikelijke werkzaamheden bij partners zoals Rabobank, Yask, Shell en Cargill, is DFM ook intern volop in beweging. Het team van DFM groeit gestaag en er worden regelmatig nieuwe projecten gestart. Bij deze ontwikkeling hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Met trots presenteren wij onze vernieuwde website die ontwikkeld is met alle technologieën van nu.

Een persoonlijke band

Wij zijn van mening dat een persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk aan de basis staat van een (facilitaire) onderneming. “Mensgericht ondernemen” staat bij ons hoog in het vaandel en daarom hechten wij veel waarde aan een goede relatie met onze partners. Om ons beter te leren kennen is er van iedere medewerker een kleine introductie te vinden op onze “Over Ons” pagina. Tevens kan je hier ook direct contact opnemen met onze medewerkers.

Expertise en kennis

De praktijkgebieden waarin wij ons in specialiseren zijn te vinden op de vernieuwde “Diensten” pagina. Heb je meer interesse in de projecten die wij uitvoeren? Dan kan je terecht op de “Portfolio” pagina. Hier vind je een up-to-date overzicht van alle recente projecten.

Constant in beweging

DFM is een diverse mix van persoonlijkheden die allemaal samenwerken, hoge eisen stellen aan zichzelf en elke dag beter willen worden. Daarom zijn wij op zoek naar jong talent en ervaren professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap in hun carrière. Op de “Vacatures” pagina kan je alle huidige openstaande vacatures vinden. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via de “Contact” pagina.