PROJECTMANAGEMENT

DFM heeft ervaring in het regisseren en uitvoeren van projecten. Er is een brede facilitaire ervaring aanwezig binnen ons team met zowel junior als senior projectmanagers. Inhoudelijke operationele uitvoering als projectmedewerker behoort ook tot de mogelijkheden.

OPERATIONELE FACILITAIRE DIENSTVERLENING

DFM komt u als klant graag ondersteunen in het beheren, uitvoeren en optimaliseren van de facilitaire bedrijfsvoering. Een facilitaire scan behoort tot de mogelijkheden als wel risico’s inventariseren (RI&E), processen herschrijven en implementeren en medewerkers opleiden.

TRANSITIEMANAGEMENT

Adviseren, uitvoeren en transformeren van het facilitaire inrichtingsmodel? DFM helpt u in transitie o.a. van eigen beheer naar uitbesteding, gebruikers meenemen in nieuwe werkwijzen, begeleiden van procesveranderingen, communicatie richting het management alsmede de eindgebruikers.

SERVICEDESK BEHEER

Invulling geven aan operationele werkzaamheden voorkomend op de servicedesk. Denk hierbij aan het afhandelen van alle facilitaire storingen en meldingen middels FMIS systemen en gedegen facilitair klantcontact, inclusief het aansturen van diverse facilitaire en gebouwgebonden leveranciers.

HUISVESTINGSPROJECTEN

Ook hebben wij ervaring opgebouwd in bouwmanagement, zowel nieuwbouw als renovatie trajecten, verhuizingen, inrichtingsplannen, bouwtechnische projectondersteuning, aansturing en controle van diverse onderleveranciers, uitvoering operationele technische werkzaamheden met diverse partners (zie ook ons portfolio).

BEVEILIGING EN VEILIGHEID

Nieuwe regelgeving of richtlijnen rondom beveiliging en veiligheid? Wij denken graag mee in het verbeteren van uw beveiliging en veiligheid, mede door het beheren van beveiligingsplannen, implementeren van toegangscontrole systemen, optimaliseren van de BHV organisatie, veiligheidsbewustzijn stimuleren bij medewerkers, controlerondes en inventarisaties op locatie, RI&E uitvoeren.

INKOOPTRAJECTEN EN AANBESTEDINGEN

DFM heeft ervaring bij diverse opdrachtgevers in het verbeteren van contractbeheer en leveranciersmanagement. Onderdeel daarvan kan zijn het organiseren van inkooptrajecten, de dienstverlening beter te laten aansluiten bij de veranderende wensen van de (interne) klanten, optimaliseren van de facturatie, borging van wettelijke eisen als toetsing op anti corruptie etc.

ZAKELIJKE COACHING

De Facilitair Managers biedt persoonlijke coaching aan in een zakelijke omgeving. Door alle hectiek van de dag is er vaak onvoldoende aandacht voor persoonlijke begeleiding, coaching of feedback. Vanuit onze ervaring bieden we juist deze coaching aan, veelal gekoppeld aan zakelijke vraagstukken. Middels een intake bieden we trajecten aan welke op maat geschreven zijn, aangepast aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Dit kan ingaan op verschillende gebieden waarin u graag in wilt door ontwikkelen. Denk daarbij aan meer inzicht krijgen in je zelf en in de ander, communicatiestijlen, denkstijlen en besluitvorming, gedrag en gewoontes van je zelf en binnen het team. Naast persoonlijke coaching kunnen we ook verband leggen naar het team of een afdeling waar (facilitaire) processen veranderen in een continue veranderende omgeving. Het komt ook voor dat we te maken hebben met medewerkers die op zoek (moeten) gaan naar een andere werkomgeving door outsourcing of andere redenen. Persoonlijke coaching in het loslaten en te ontdekken wat bij je past voor de toekomst kunnen we begeleiden. Werkgevers die onderzoekend zijn in het uitbesteden van facilitaire dienstverlening kunnen we adviseren met aandacht voor continuïteit in de dienstverlening als wel met aandacht voor de mens.

Neem voor meer informatie over coaching, onze werkwijze en aanpak of voor interesse in een persoonlijke kennismaking contact met ons op middels het contactformulier. We zullen dan contact met u opnemen.

TRAINING EN WORKSHOPS

Tijdens diverse projecten kunnen wij u helpen met het verzorgen van trainingen in relatie tot implementaties of nieuwe concepten zoals het nieuwe werken, beveiliging en veiligheid, het facilitair oog, regie organisatie implementeren of het ontwikkelen van vaardigheden voor de medewerkers.