KOM ONS TEAM VERSTERKEN

Het team van De Facilitair Managers (DFM) bestaat uit een mix van diverse persoonlijkheden die allemaal samenwerken, hoge eisen stellen aan zichzelf en elke dag beter willen worden. DFM zoekt naar jong talent en ervaren professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap in hun carrière. Naast uitdagende projecten biedt DFM nog veel meer:

  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden

  • De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden

DFM is constant in beweging. Onze organisatie en ons team groeien en er worden regelmatig nieuwe projecten gestart. Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een

Product Owner / (Sales) Consultant

De opdrachtgever waar jij voor gaat werken is een jonge organisatie die zich volledig inzet om circulariteit meetbaar te maken. Dit doen zij door binnen de gehele grond- en afvalstroom keten data te verzamelen en met deze data transparant keteninzicht te creëren binnen de producten die zij zelf ontwikkelt hebben en gebruiken.

Wat ga je doen?
In deze afwisselende functie ben jij als Product Owner verantwoordelijk voor de producten van onze opdrachtgever. Je slaat een brug tussen de klanten en het ontwikkelteam. Hierbij inventariseer je de wensen van de klant, verwerk je dit in de roadmap, test je de ontwikkelde zaken en lever je deze op bij de klant. Als (Sales) consultant geef je invulling aan de marketing en sales activiteiten van onze opdrachtgever, voer je implementaties uit en ondersteun je klanten bij de vragen die er zijn. Jij bent de vraagbaak en spil tussen deze klanten en ontwikkelaars, je neemt initiatief voor het aandragen van oplossingen en komt met verbetervoorstellen om de producten nog beter aan te laten sluiten bij de klant en bij het meten van circulariteit.
Daarnaast zet je je ook voor andere opdrachtgevers in van DFM bij diverse projecten als Projectmanager, waar nodig ook binnen andere werkvelden.

Wat bieden wij jou:
– Een jong, enthousiast en kundig team waarmee je gaat samenwerken
– Een contract voor 24 tot 40 uur per week
– Een marktconform salaris
– 25 vakantiedagen
– Jaarlijks budget voor opleiding
– Een bonus bij gerealiseerde verkopen

Wat breng je mee:
– Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring met logistieke processen en procedures (ervaring binnen projectmanagement is een pré)
– Je bent nauwkeurig, in staat prioriteiten te stellen en echt een teamspeler
– Je hebt ervaring met data analyse en data bewerking
– Kennis van financieel-administratieve processen en systemen
– Je hebt HBO werk- en denkniveau
– Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal, Engelse en/of Duitse taal is een pre
– Je hebt bij voorkeur kennis van registratieprocessen en informatiesystemen
– Je hebt bij voorkeur ervaring met het schrijven van functioneel ontwerp

De Facilitair Managers:
Je komt in dienst van De Facilitair Managers (DFM). DFM is een netwerk van facilitaire, interim professionals, met een hands-on mindset. Een club met zowel startende als ervaren, enthousiaste collega’s, allen op het gebied van facilitair- en project management. Daarnaast zijn wij allemaal door opleiding en/of ervaring inzetbaar binnen andere takken van sport.
DFM richt zich onder andere op huisvestingsprojecten (zowel projectmanagement als uitvoerend), transitiemanagement en het (re)organiseren en/of beheersen van facilitaire processen.
We hebben een breed netwerk van opdrachtgevers waardoor wij dagelijks bijleren. Binnen DFM is er veel ruimte voor eigen inbreng, enthousiasme en initiatief. Een vooruitkijkende blik bij een opdrachtgever óf binnen onze eigen club met professionals vinden wij belangrijk, waarbij iedereen zich naast de dagelijkse werkzaamheden ook richt op ontwikkeling en scholing!

Solliciteer nu!
Wij begrijpen dat de omschrijving van deze functie nog niet heel veel zegt, maar dat hij je wel nieuwsgierig heeft gemaakt! Heb je interesse en/of wil je meer weten over deze vacature? Stuur dan een persoonlijk bericht naar info@defacilitairmanagers.nl.

DE VOLGENDE STAP IN JOUW CARRIÈRE. SOLLICITEER NU!

Nieuwsgierig geworden? Stuur een persoonlijk bericht naar info@defacilitairmanagers.nl.

DE FACILITAIR MANAGERS

Reduitlaan 33 – Unit 1.03
4814 DC, Breda
Telefoon: 085 – 201 93 13
Email: info@defacilitairmanagers.nl

Web: www.defacilitairmanagers.nl