KOM ONS TEAM VERSTERKEN

DFM is weer opzoek naar versterking! Aan het begin van je carrière of al wat ervaring? Het gaat er bij ons meer om dat je bij ons past, en we samen een mooie toekomst kunnen bouwen.

Raakvlakken met het facilitaire werkveld is natuurlijk wel handig. Kennis van huisvesting, IT, soft services en/of projectmanagement ervaring? Dan kunnen we samen aan de slag. Onze organisatie is momenteel in al deze takken actief en de vaste klanten kring wordt groter, jouw hulp is dus welkom!

Het team van De Facilitair Managers (DFM) bestaat uit een mix van diverse persoonlijkheden die allemaal samenwerken, hoge eisen stellen aan zichzelf en elke dag beter willen worden. DFM zoekt naar jong talent en ervaren professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap in hun carrière. Naast uitdagende projecten biedt DFM nog veel meer:

  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden

  • De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden

  • Met een lach en plezier naar je werk gaan

DFM is constant in beweging. Onze organisatie en ons team groeien en er worden regelmatig nieuwe projecten gestart. Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een

Facilitair (project)medewerker

Onze opdrachtgever(s) zijn groeiende en vragen ondersteuning aan DFM om het facilitaire werk uit handen te nemen. Wij nemen graag deze verantwoordelijkheid, samen met jou, zodat onze klant zich weer op de corebusiness kan focussen.

Wat ga je doen?
In deze afwisselende functie ben jij verantwoordelijk voor facilitaire beheerzaken binnen en buiten de kantooromgeving van onze klant. Denk aan wagenpark-beheer, klanten bedienen met het FMIS, algehele orde en netheid op en rondom het kantoor, contactpersoon voor interne klant en partnerleveranciers en nog veel meer. Zie jij je al helemaal rondlopen om deze verantwoordelijkheid te pakken? Dan is dit iets voor jou.

Wat bieden wij jou:
– Een jong, enthousiast en kundig team waarmee je gaat samenwerken
– Een contract voor 32 tot 40 uur per week
– Een marktconform salaris
– 25 vakantiedagen
– Een inspirerende werkplek waar veel te leren is
– Jaarlijks budget voor opleiding
– Indien nodig een leaseauto

Wat breng je mee:
– Enthousiasme, energie en een positieve drive om elke dag weer aan de slag te gaan
– Hospitality mindset
– Je bent flexibel, in staat prioriteiten te stellen en echt een teamspeler
– Je kunt goed zelfstandig je werk organiseren en coördineren
– Bij voorkeur een MBO of HBO opleiding in de richting van facilitair of hotelschool
– Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal

De Facilitair Managers:
Je komt in dienst van De Facilitair Managers (DFM). Een club met zowel startende als ervaren, enthousiaste collega’s, allen op het gebied van facilitair- en project management. Daarnaast zijn wij allemaal door opleiding en/of ervaring inzetbaar binnen andere takken van sport.
DFM richt zich onder andere op huisvestingsprojecten (zowel projectmanagement als uitvoerend), transitiemanagement en het (re)organiseren en/of beheersen van facilitaire processen.
We hebben een breed netwerk van opdrachtgevers waardoor wij dagelijks bijleren. Binnen DFM is er veel ruimte voor eigen inbreng, enthousiasme en initiatief. Een vooruitkijkende blik bij een opdrachtgever óf binnen onze eigen club met professionals vinden wij belangrijk, waarbij iedereen zich naast de dagelijkse werkzaamheden ook richt op ontwikkeling en scholing!

Solliciteer nu!
Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Heb je interesse en/of wil je meer weten over deze vacature? Stuur dan een persoonlijk bericht naar info@defacilitairmanagers.nl.

DE VOLGENDE STAP IN JOUW CARRIÈRE. SOLLICITEER NU!

Nieuwsgierig geworden? Stuur een persoonlijk bericht naar info@defacilitairmanagers.nl.

DE FACILITAIR MANAGERS

Reduitlaan 33 – Unit 1.03
4814 DC, Breda
Telefoon: 085 – 201 93 13
Email: info@defacilitairmanagers.nl

Web: www.defacilitairmanagers.nl